FREE SHIPPING WORLDWIDE

Sugeng rawuh ing TorLaser!

TorLaser minangka proyek sing lair ing taun 2009 wiwit semangat saka sawetara penggemar kanggo jagad laser.
Wungu saka kabutuhan kanggo nawarake situs kanthi spesialisasi penunjuk laser kekuwatan nyata kanthi rega terjangkau supaya penggemar bisa duwe produk berkualitas profesional kanthi rega sing paling apik.

Laser Abang

Laser abang minangka sing pertama katon luwih saka telung puluh taun, saengga wis entuk harga sing stabil banget lan murah. Dawane gelombang penunjuk abang wiwit saka 630nm nganti 670nm. Dheweke luwih cerah tinimbang ijo, nanging kekuwatane kobong luwih dhuwur. Laser abang cocog kanggo jinis panggunaan: nyenengake, eksperimen, presentasi...

Laser Ijo

Petunjuk laser ijo saiki sing paling akeh digunakake, amarga lampu ijo nganti 6 kali luwih cerah ing mripat manungsa tinimbang abang. Gelombang petunjuk ijo wiwit saka 500nm nganti 550nm, 532nm diadegake minangka umume. Laser ijo cocog kanggo macem-macem jinis panggunaan: nyenengake, astronomi, fotografi, eksperimen, presentasi, signage, tontonan visual, gunung gunung, mburu, airsoft...

Laser Biru & Violet

Petunjuk laser biru lan violet wis bubar muncul, minangka sing paling eksklusif lan angel ditemokake. The blues nggabungake gedhe banget saka sayuran ijo sing kuwasa kanggo ngobong abang. Dawane gelombang penunjuk biru yaiku 445nm lan pelanggaran 405nm. Laser lan violet laser cocok kanggo macem-macem jinis panggunaan: nyenengake, fotografi, eksperimen, presentasi lan malah blues kanggo astronomi!

KEDAHANGAN KAMI

Mung Kekuwatan Nyata

Kit Lengkap

2 Years Warranty

Delivery Fast

Foto & Video Nyata

Best Price Guaranteed

tindakake kita


KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, takon.
Kita bakal nanggapi kanthi cepet.